SU fm – deejays

Luc Van Praet is geen onbekende in Geraardsbergen. 

Tussen al dat mannelijk geweld moet er uiteraard ook een vrouw aanwezig zijn die haar leeuwen kan temmen…

Peter neemt je mee in de tijd! Een avondprogramma boordevol muzikale hoogtepunten uit de jaren 70, 80 en 90. Startend met swingende nummers en fijne dansmuziek om naar later op de avond toe iedereen in te dompelen in sfeervolle en rustgevende nummers. Genieten tot de laatste minuut want…wanneer woorden tekort schieten begint de muziek!

DJ Soul Stonzy is het alterego van Gaston Yserbijt.

Danny Deurbroeck zal u bijstaan om volledig in weekendsferen te komen en dit met wat up tempo nummers. Want Danny zal de deuren openen van zijn programma “SU fm Café” op vrijdag- en zaterdagavond en dit telkens van 18u tot 20u. Dit is alvast een reden om extra uit te kijken naar het weekend!

Maakte de echte piratentijd mee bij radio Ternat en startte radio Atlantis op. Die naam werd later gewijzigd in radio PROS.

Peter is een deejay met jaren ervaring. Sinds 1986 is hij actief bij verschillende radiostations, ook bij onze noorderburen. Voor Peter blijft zijn eerste programma ‘Student content’ in zijn jeugdjaren altijd als een stukje nostalgie in zijn geheugen gegrift zitten. Nu neemt hij jullie mee tijdens “De ochtend van SU fm” met weetjes, ditjes en […]

SU fm

Plezante radio!

Huidig nummer

Titel

Artiest

Background