SU fm – deejays

Jempi van Vlaanderen begon zijn radiocarrière in 1985 bij Radio Decibel in Vlezenbeek. Na heel wat zenders in de streek, waaronder radio Atlantis en Del Sol, hoor je hem nu elke zaterdagavond  bij SU fm. Naast het radio maken is hij ook al 30 jaar technieker van zanger Benny Michiels.

Stef Leeuwenaert is sinds begin de jaren 90 actief in radioland. Elke zondagochtend hoor je hem tijdens ‘De ochtend bij SU’ tussen 8 en 10 uur. Ideaal om je rustig en goedgezind te ontwaken.

Voor Tom begon het allemaal in de kelder waar mijn disco bar stond. Daar draaide hij vele plaatjes tot in de jaren 80 de vrije radio’s begonnen uit te zenden. En ja… Tommeke was verkocht. Het begon bij radio Decibel, oldies radio RGR, PROS, Minerva, radio 854 en vandaag hoor je hem bij SU fm. […]

Wim Mees loodst je door de avondspits met, van start tot finish, de leukste hits uit Vlaanderen en omstreken, in de Hitrace.

Luc Van Praet is geen onbekende in Geraardsbergen. 

Tussen al dat mannelijk geweld moet er uiteraard ook een vrouw aanwezig zijn die haar leeuwen kan temmen…

Peter neemt je mee in de tijd! Een avondprogramma boordevol muzikale hoogtepunten uit de jaren 70, 80 en 90. Startend met swingende nummers en fijne dansmuziek om naar later op de avond toe iedereen in te dompelen in sfeervolle en rustgevende nummers. Genieten tot de laatste minuut want…wanneer woorden tekort schieten begint de muziek!

Danny Deurbroeck zal u bijstaan om volledig in weekendsferen te komen en dit met wat up tempo nummers. Want Danny zal de deuren openen van zijn programma “SU fm Café” op vrijdag- en zaterdagavond en dit telkens van 18u tot 20u. Dit is alvast een reden om extra uit te kijken naar het weekend!

Middagpauze met Jo Vandenberg, hij mixt muziek van de jaren 60/70/80 tot en met 90 met weetjes over zangers -groepen en hun anekdotes. Secialiteit Disco -funk -blues vooral herkenbare muziek die bij iedereen herinneringen opbrengt!  ééns per maand interview van een bekend of belangrijk plaatselijk persoon die Cultureel of sportief iets betekent of betekend heeft […]

SU fm

Plezante radio!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background