SU fm zoekt een commerciële collega!

Om ons team te versterken (vol- of halftijds), zijn we op zoek naar een ‘commerciële meedenker’. Je bent een luisterend oor voor onze klanten en helpt hen hun merk/bedrijf te laten groeien. Daarvoor werk je een op maat gemaakte campagne uit, op één of meerdere van onze merken.

Heb je ervaring in het omgaan met klanten? Of worden dit je eerste stappen? Ook dan staan we open om met jou kennis te maken. Mensen kansen geven en laten groeien in de dingen waar ze goed in zijn, zit immers in ons DNA.

Wie zijn we?

SU fm is de jongste telg in de Streekradio’s familie. Geraardsbergenaars en Ninovieters die houden van volkse vrolijke muziek, kunnen terecht bij ons.

Daarnaast werk je ook voor MIG, een rots in de branding en als hitradio te beluisteren in Geraardsbergen, Lierde, Ninove en Zottegem. Samen met de nieuwssite radiomig.be richten we ons op een actieve doelgroep die we ook dagelijks informeren met nieuws uit de streek.

Wie zoeken we?

Je bent het eerste aanspreekpunt van onze klanten en onze luisteraars. Bovendien bevindt je leefwereld zich in Geraardsbergen, Lierde, Ninove of Zottegem. Mensen kunnen op je rekenen, je komt je afspraken na en durft zelf initiatief te nemen.

Je bent joviaal, professioneel en kan zelfstandig werken. Dat doe je vanop kantoor, van thuis uit of bij onze klanten. Voor dat laatste rekenen we er op dat je een rijbewijs hebt.

Je regelt zelf je agenda en zorgt dat targets behaald worden. Je hebt veel vrijheid en neemt zelf initiatief om er voor te zorgen dat bestaande klanten hun reclamecampagne het nodige effect heeft en we nieuwe klanten kunnen helpen met onze merken.

Wat kunnen we je aanbieden?

Een job waar muziek in zit met een combinatie van werken op kantoor en thuis, ideaal voor een mooie work-life balans. Dit dankzij een uurrooster die je zelf invult. We voorzien je een correcte verloning en een bonussysteem. Bovendien heb je de vrijheid om mee te denken en te werken aan onze groei.

Heb je interesse? Mail ons dan je motivatie naar meedenken@streekradios.be

commerciële meedenker


Verder lezen

SU fm

Plezante radio!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background