Laat je geld opbrengen dankzij SU fm!

Streekradio’s vzw, de vereniging verantwoordelijk voor SU fm, MIG en radiomig.be, heeft ambitieuze plannen. Na de uitbreiding van MIG naar Ninove en Zottegem in 2018 en de opstart van SU fm in 2019, wil onze vereniging de komende jaren ambitieus groeien. Daarvoor zijn we op zoek naar iedereen wiens spaarboekje al even niets meer oplevert.

Ambitieuze plannen

“Als vzw teren we op de inkomsten die onze radiozenders binnenbrengen. Grotendeels in de vorm van radioreclame. Onze inkomsten stijgen jaarlijks, waardoor we met SU fm, MIG en radiomig.be drie sterke rendabele merken hebben uitgebouwd. Ondanks corona, blijven we het vertrouwen krijgen van onze klanten en luisteraars. Dat geeft ons de zin om er ook de komende jaren sterk tegenaan te gaan. We willen met Streekradio’s verder groeien. Dat zien we helemaal zitten met de aanwerving van extra mensen die onze merken nog meer kunnen uitbouwen”, zegt voorzitter Joachim De Leeuw.

Investeer en Win-Win!

Om te kunnen blijven groeien, zijn we op zoek naar particulieren die mee willen investeren in de toekomst van ‘vzw Streekradio’s’. Daarom hebben we een ‘win-win situatie’ uitgebouwd. Naast de groei van onze socio-culturele vereniging, zorg je ook zelf voor de groei van je spaarcenten. Bij de bank brengen ze immers al enkele jaren niets meer op.

Met de groep gezochte investeerders, willen we een pak goeie ideeën uitwerken. Een deel daarvan bestaat in het meer ondersteunen van het socio-culturele leven in Geraardsbergen, Lierde, Ninove en Zottegem.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is streekradios-branding.jpg

Concreet zijn we op zoek naar streekgenoten die op hun spaargeld een mooie rente willen verdienen van 1,75% per jaar en dat over een termijn van 8 jaar. Dankzij de steun van de overheid krijg je bovendien een fiscaal voordeel en ben je beschermd. Elke maand wordt een deel van je geleende bedrag afbetaald. Op die manier hoef je je spaarcenten geen jaren te missen, en krijg je er bovendien een mooie rente en een fiscaal voordeel bovenop.Joachim De Leeuw – voorzitter Streekradio’s vzw

Meer info over een Win-Win lening vind je ook op de website van de Vlaamse overheid.

INTERESSE?

Wil je meer info over ons initiatief of heb je interesse in ons project? Neem dan contact op via info@streekradios.be of via deze link.


Verder lezen

SU fm

Plezante radio!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background