Teamleden

Patrick was jaren geleden actief als DJ op vele feestjes.  Nu heeft hij de radiomicrobe terug te pakken en  kan je hem elke vrijdag tussen 12-14u horen bij jouw plezante radio.

Davy De Bruyn is jouw gastheer in het ‘SU fm Café’ op zaterdag. Hij opent de deuren van 16 tot 18u. Alvast een extra reden om uit te kijken naar het weekend!

Jempi van Vlaanderen begon zijn radiocarrière in 1985 bij Radio Decibel in Vlezenbeek. Naast het radio maken is hij al 30 jaar technieker van zanger Benny Michiels. Je hoort hem tijdens de ‘Zaterdagavondshow’  van 18 tot 20u.

Luc Van Praet startte  destijds bij radio Geraardsbergen, om al snel uit te komen bij MIG. Bij SU fm pikt hij de draad opnieuw op met het programma ‘Hitlawaai en platengekraak’. Dit op zaterdag van 10 tot 12u. Op zondag van 14 tot 16u presenteert hij de meest populaire SU fm hits tijdens de SU […]

Tussen al dat mannelijk geweld moet er uiteraard ook een vrouw aanwezig zijn die haar leeuwen kan temmen…

Peter zet het weekend in op vrijdag vanaf 16u. Op zaterdag hoor je hem van 14 tot 16u. Samen met collega Renata behandelt hij verzoekjes op zondag van 10 tot 13u.

Met Jo Vandenberg geniet je van ‘Vrijdagochtendshow’ tussen 8u-10u

SU fm

Plezante radio!

Nu op de radio

Titel

Artiest

Background